Sunday, October 4, 2009

sudahla sudah cik memy....

ah...baru post td ni nk tulis lagi..
org tua mengatakan bahawa ini merupakan sindrom keterujaan..
beselah..bende baru.excited lagi.nak tulis macam2..
samelah macam bile baru dapat pakwe..kalau boleh ari2 nak jumpe..kan?kan?
tapi lame2 habuk pon takda....ok.cukup.jangan membebel cm org gila.

huisy,,sudah la suda cik memy..final ko da nk dekat.keje berlambak2 tapi ko tetap kaku kat bilik cik remond mengadap cik lappy neh..ahhh...nk wat cmne...internet laju giler..sape x tergode beb...

jiwa.jiwa...ape le nk jadik ni..esaimen wat men2..study jgn ckp le...celah gigi pon ko x study mende..
ah...camne ni???matile aku..adoi le...

ok.selesai sesi jiwa.sekarang maw sesi naik semangat semule...
ok kawan2...meh dgr motivasi pagi dari cik memy ye...

(motivasi ini lebih kepada diri ak sendiri sebnrnye)
kawan2 yang dikasihi..
sedarkah anda final semakin menghampiri kite..
sem ni suda sampai ke penghujungnya.
tapi kite tetap kaku .tetap setia menemani cik blog n cik facebook..

kawan2 yang dikasihi.
marilah kita memutuskan segala ikatan yang ade dengan cik facebook ini..
marilah kite bersame2 menjalinkan hubungan baru yang lebih intim dan mulalah mengajar dirimu mengasihi buku jensen mahupun buku spatial analisis itu..

kawan2 yang dikasihi.
sesungguhnya final ini last chance kita.
kalau teruk rezap, maka akan la kamu dibebel panjang n menyesal dalam tempoh yang lame.
mungkin penyesalan itu tak datang sekarang namun akan datang bile kau melihat teman2 mu yang lain berjaya.

kawan2 yang dikasihi.
kesimpulannya mari lah kita stat revise blik tok final ni.i2 saje.lupekan centa hati ku cik fesbuk tok seketika..(boleh ke eh???)

~ah.penat wat keje.tapi penat lagi tdo seharian semalam~

No comments: