Monday, November 30, 2009

bile aku tua nanti part 3







kat entry cikmemy before ni kan penah cite pasal umah idaman.
umah idaman 2 kan kat tepi bendang.
macam pic kat atas ni.
cantik kan?
tenang je

ada member penah tanye.nape nak duk kat kedah.kat selangor bukannya takde sawah padi.
ade.memangla ade.tapi tak la rase duduk kat negeri org kan.
bila duduk jauh ngan family memang 1 cabaran yang besar.
bagi cikmemy cabaran2 2 la yang mendewasakan kita.

papepon thanks tuk cik sarah yang tolong snap kan pic ni..
insyallah raye cina ni cikmemy tgk yg real punye.
bendang2 tunggu cikmemy datang lari2 kat situ taw.
huhu~

~rumah kayu tiang seribu~

2 comments:

YamaShita KaiTo said...

kat jogjakarta dulu, aku pernah main kejar2 ngan membe2 aku kat bendang sawah padi....gile best....dah la bendang dia besar gile...pastu angin sepoi2 bahasa....memang feeling....fuh~

cikmemy said...

uisy..bestnye dapat tgk yg kat indon..ade kincir air x?emm..lau yg kat indon 2 memg feel kg dia lagi banyak..best,best