Tuesday, November 3, 2009

rasa macam2 tapi diri 1 ja,

okeh.mahu tulis macam2 .
sebab rase macam2 dan jadi mende macam2

kes 1 : fotogrametri sgt susah ok!ya.sangat menyesal sebab xmo bace jadah vertical 2 .dan2 2 la soalan kua paling banyak.incik razak,tolonglah jangan strict sgt tande paper nnt eh..plis.plis.plis.

kes 2 : praktis menjadi isteri.kredit utk cik sarah yang seperti sorg guru masakan.

kes 3 : x mahu abis sem ni.sebab sem ni sangat best.memang best~

kes 4 : maken x paham kenape ade org yang suka wat analisa sendiri.tade keje lain kah?nak tahu tanya.kan senang kan?dari duk wat analisa sendiri tanpe tawu ujung pangkal.pas2 timbul fitnah.yang payah org yang terkena bukan yang mengena

kes 5 : semakin hari semakin hepi .terima kasih kepada unta kura2 itik dan juga sandy si tupai .

kes 6 : perut kecik nafsu besar.teringen mahu makan ayam masak merah.udang sambal.ikan keli masak cili padi.siakap stim yang dipancing oleh abg ijan dan di stim oleh mak.kerang yang di panggang.baked cheese meatball.bakso kak seri.laksa yang kak ani masak.

kes 7 : masturah.bestfren kat kg accident lagi sekali.alhamdulillah xape2..mas, pasni beli keta la.xmo rempit lagi,bahaya.

kes 8 : terase seperti ingin pegi dating sebab suda lame x pi dating.tapi dgn sapa?

kes 9 : sangat rindu pada kawan2 lame.sangat2 pada widia, nabila jua ainy.tidak lupa pada joyah, pekja lipid, sarol buntal , jue itik , atie denggi, sue uncle rajah dan ramai lagi.

kes 10 : maw lepak di danga bay.tgk lampu malam2.mungkin leh main kuda di funfair itu.tolonglah teman saya kesitu.

kes 11 : rasa bersyukur sebab diberi kesedaran.kalau tak sampai bila2 pemikiran ditakuk lama.

kes 12 : terharu.terima kasih.selalu jek wat cikmemy rase terharu.nanges kang.isyh.

kes 13 : nak study programming.tapi pebende pon tataw.oh.ape nak jadik ni cikmemy?

oke.itu saja
masa belum tulis rase macam banyak maw tulis.bila da start tulis.blur tataw nk tulis pe.apekes?

~sume yg jadik, ade own reason nye,so, jgn pandai2 nk pertikai~


No comments: