Monday, December 21, 2009

bumblebee pon tak transform camni~



kalau dulu..
kelas start kul 11..
tapi aku masih tegar tunggu bus
jalan kaki?
jangan haraplah walau dekat
15 minit lambat memang takdehal...

kalau dulu time lecture,
masih sakan sembang
masih sakan makan2
masih sakan sms
masih sakan on9 fb.
masih sakan tersengguk2

tapi hari ni
di kelas dr iB,
semua tu aku tinggalkan
transformasi habis-habisan
hanya sebab 1 pesanan

"kata kat yang balik lambat, yg ponteng kelas ni, pegi isi borang, tangguh je pengajian.boleh cuti lama mana pon nak"
(pesan dari dr iB, abe ja tolong sampai..kes ramai gile balik lambat termasuklah aku.ye.aku!)

~haihla.patotla result merudum.camni punye perangai~
eh maizatul.berubahlah..

15 comments:

zuwairiaiman said...

tulisan yang menarik.. keep up the good work

~0~ said...

bbudak aku dlu selamba je lewat seminggu...tp kawan aku lg rilek 3mggu lewat...haahahhah

Faizul said...

pedasnya pesanan huhuhu

Ms.Independant said...

iB tu sape ek?

et said...

ades.tajam.menikam.menusuk.uhuk!

hisham said...

salam...renung2kn kate2 tu...hahaha

cikmemy said...

zuwairiaiman : tenkiu.malu i.hikhik(gedik)

~0~ : waaa...lagi advance~tak kene pape ke.aku ni baru lmbt 3 hari da kene perli macam2..

faizul : hhaha..taw xpe.menusuk.taubat terus

ms.independant : dr. IB 2 lecturer aku...huhu

et : ha..menusuk.tengah cedera parah la ni.heheh

hans said...

ahahahaha
ini waktu aku sekolah menengah ada la kena sound macam ni
terus aku berubah

nizaa said...

pedih tapi terkesan betul..kimsalam kt dr ib tu..ckp aku tabik spring sama dia.wakakakaka

~AmyLiana8886~ said...

hehe..kalau lecturer amy ni dulu kena kunci pintu..sapa lambat goodbye..belaja la luo kelas..hhee

pakcik kordi said...

hahah..ni perangai rock ni..heheh...=)

cikmemy said...

hans : huhu..bagusla ko.awal2 da berubah.aku ni da tua baru sedar.huhu

nizaa : hehe..aku nk angkat tgn tnye soalan pon terketar2 td..lg mahu kim salam.hehe

amy : huhu..ade gak yg camtu.tapi tak takot gak.ntah nape kali ni jek yg cuak.

pakcik : rock kapak ke rock cintan agak2?haha

hans said...

masalahnya aku berubah kejap jer..
ahahahaha

i'msosupernotcool said...

haha..
berubah lah..

cikmemy said...

hans : hahah...memg susah oo nk duk diam2 fokus dlm kelas x wat perangai gila.aku taw 2...huhu

i'msosupernotcool : dalam proses~