Wednesday, December 23, 2009

entry campuran semacam rojak buah-buahan



aku terfikir semalam.
mase kelas remote sensing aplikasi daratan.
bolehke remote sensing diaplikasikan tuk detect org.
ke memg dah ade teknologi ni tapi aku yang taktaw sorg2.

kalaulah boleh diguna tuk detect orang.
mesti jenayah boleh kurang
jadi, hati pon senang kan?

paling penting, kalau lah dapat detect orang.
memang aku cari sape yang curi sabun basuh pinggan.
bodoh piang punya orang.

segmen gedik sampingan.
kalau selama ni aku x pernah heran
jarang nak segan
tapi bila encik yamashita bace blog aku depan2 semalam
muke aku terus kemerah-merahan.
malu beb!



kongkang.
haiwan kegilaanku sekarang.
tapi tiada kaitan dengan penulisan.

(ihsan google)

~rindu kenangan kat endang~



12 comments:

FaizalSulaiman said...

haha..ada la cikmemy. tgk tak citer click? yg leh rewind button sumer. ha ada lagi. citer
"stepford wives" hehe..
tp kalu sumer leh control,,mesti bosan gak. bosan sebab takde drama.hehehe

kongkang en google tu comel ek?hehe

Mr.Clive said...

kelas remote sensing....apekahhhh??? :P

Cik LeYha~~~ said...

merindui kongkang...hahhaha

hisham said...

hehe...sabun bsh pnggan pn hilang..haha..

i'msosupernotcool said...

siapa encik yamashita?

sI tEDI said...

berus basuh jamban ada tak?? itu pun nak curikkan?

GhOsToNe said...

apakah binatang iyhu???

hahaha

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hye kongkang!!! kataku kepada makhluk itu.

Zuewairy said...

hehehehee... nak skodeng pun sngkan?

Faizul said...

muka kau merah macam kongkang tu ke? :p

abe long said...

wwaaaaaaaaaaaaaa...
tuh ke kongkang?
baru ku tahu

cikmemy said...

faizal : x tgk la..dy detect pakai pe eh?trus ke human body 2 ke thru mende lain?

mr clive : kos ak remote sensing...pi gugel pi..huhu

leyha : aku?ko rindu x?hehe

hisham : 2 la pasai.x bertauliah tul pencurik 2..

i'msosupernotcool : my classmate.hehe

si tedi : yg 2 xde.lau ade kompem kene curik gak.hehe

ghostone : itu kongkang,spesis beruk tp macam beruang..comel sungguh~

sitie : hai siti~kata peminat kongkang kepada siti.hehe

zuewairy : aha..ko org pertama aku skodeng,hehe

faizul : ahaha.lebih kurang la,tp aku comel sket lagi.wakakaka

abe long : haaa..pasni google lagi gmbr dy byk2 eh.cri info.wat koleksi.huhuhu