Saturday, December 5, 2009

ini sarol, bukan angelina jolie lah.


lu olang ade penah nampak ini bulak x?kalau ade nampak.tulun kasi tembak.ini bulak manyak kuat buli meh.wa ale jumpe ini bulak salol balol mase wa pom 4.itu masa aa, wa duduk sebelah dia.dia pandang wa.wa pandang dia.wa tanye ape name lu ha bulak..dia ade jawap.name wa, sahrul akma.wa jadi pelek.ini bulak pakai tudung apa pasat nama dia manyak jantan oo..

ini bulak aa.wa crita sama lu olang.ini bulak manyak kuat buli meh.wa duduk sama dia 2 taun dekat itu kelas sc13 wa asyik kne buli. ini bulak talak panggel wa mai, tapi ini bulak panggil wa KUCING MABOK sbb wa jalan talak lurus kadang2.wa lase sgt geram jadi wa panggil dia SALOL BALOL BUNTAL BERBIBIR BESAR ..wa punya kawan lain juga ada bagi name lain kat dy seperti butet la bupen la wa pon suda lupa.

kadang2 oo kalau wa jalan2 sama dia dekat itu soping complex, bulak ini sama lagi sorg kwn wa name malisa suka suluh wa naik escalator dulu.lepas wa naik.da sampai atas wa ade tgk ini bulak maseh dekat bawah manyak syiok gelakkan wa.kadang2 lagi jahat bila wa masuk mane2 kedai.ini bulak jalan lambat2..bila wa da masuk, ini bulak pegi menyorok.wa macam mabok nnt kene pigi cali ini bulak,,haiyoo.wa memg selalu kene gelak..

dulu2 ar,mase kat hostel wa talak sama blok dgn dia.tapi dia ada duduk dkt2 same itu bulak name paezah yg suke kate dia masok zaok(bukan zouk.ZAOK OK!) wa cakap same lu olang.ini 2 olang bulak aaa, paezah sama salol ari2 juga keje wrestling dalam bilik macam the rock sama stonecold.tapi wa bgtaw lu.ini bulak talak penah menang..selalu pagi2 datang kelas dia mesti mengadu sama wa.ade penah 1 ari wa penah tgk dekat tangan dia ada itu bekas gigi.itu paezah suda kasi wrestling sama dia pakai gigi la wa lase..haiyoo

walaubagaimanapun.wa maw kasi taw lu olang.walaopon nampak machiam wa selalu kne buli, salol selalu kne wrestling tapi sebenar2nye wa,salol, paezah sama mali sangatla rapat itu masa.bukan ini saja lo.ramai lagi seperti joyah , amy , atie kuat tido , aiza ,suliyana uncle rajah, atul, syeila mambo, ayu robear sama itu juadilah memg kawan baik.kita orang manyak unite oo.talak geng2.tale best la geng2.kita kan 1 malaysia..

kalau lu olang pelasan wa dekat atas manyak cita pasal itu salol buntal.wa crita manyak bukan sebab wa jatuh cinta pandang pertama dekat dia tapi ini hali birthday dia oo..dia sikalang sulah 20 taun.sulah manyak besar.sulah buleh kawen.

jadi aa, sempene hali jadi lu ar salol, wa maw minx maap sebab wa tale adiah nak bagi kat lu.tapi wa cuma maw cakap 1 bende yang wa talak penah cakap selama 4 taun wa kawan same lu.wa tale maw cakap manyak2 cuma wa maw cakap
WA SAYANG SAME LU MANYAK2.WA LINDU LU JUGAK MANYAK2 OO..MUUAHHH
.
(wa pakse lu suka wa kata sayang lu neh.taw.taw.)

okehla.wa sulah penat sama x ale idea lagi maw tulis ape. ok la.wa sulah ngantuk.bye2...

~menelefon sarol buntal di tgh malam yg dingin ini.
suhu badan tiba2 naik dek kerana gelak tak berhenti sampai muka merah2
perut rasa senak paru2 payah nak bernafas.hambik ko..~

2 comments:

Jard The Great said...

hehehe.. selamat ari sabtu.....

cikmemy said...

selamat.selamat.