Saturday, December 12, 2009

wa skodeng lu, lu skodeng wa la plak...

menjadi seorang stalker bukan lah payah.
senang.
x perlu ke universiti untuk mengambil ijazah sarjana muda stalker.
x perlu ape2 kelayakan mahupon bakat2 tersembunyi
x perlu juga meminjam duit ptptn atau memohon biasiswa jpa utk belajar menjadi stalker.
jangan risau.stalker juga x mengira umur mahupon pangkat.
adik2 , kakak2, abg2, makcik2, atok2,dato'2, datin2.
semua layak tuk menjadi stalker.

kenape aku katekan menjadi stalker tak payah.
sebabnye, kamu tidak perlu berbelanja besar.
di zaman it yg serbe canggih ni, kamu hanye perlukan sebijik laptop dan juge internet connection
kalau mahu kerje2 peng stalker an kamu lebih berjaya, gunalah streamyx.laju sikit
x pon , jika kamu duduk di lembah klang, p1w1max sangatlah berbaloi.
aku sarankan, jangan pakai berukband celcom , maxis mahupon digi yang sentiasa ade org kuning mengikut 2.
sebab berukband ni sume amatlah mengecewakan dan boleh mematikan niat kerja yg kamu mahu lakukan 2..

bagaimana mahu memulakan kerja2 sebagai seorang stalker di zaman it ni?
mudah.
kamu bukak saje mozilla dan sila google name org yg dikehendaki.
lebih mudah kalau kamu mempunyai acc facebook, myspace,frenster,twitter
oh lupa, kerja2 juga lebh berhasil kalau kamu mencari link blog org yg dikendaki.
kerana di blog lebh byk dan panjang info yg blh di cari

seterusnya, utk menjadi stalker yg hebat, agung dan ulung, kamu perlulah mempunyai sifat sabar yg sangat menebal dalam diri.kalau boleh, ape saje perkara yg ade kaitan dgn org dikehendaki, tlglah klik.takut2 kalau x diklik, kamu bley terlepas info..rugikan?

okelah.rasenye, cukup pelajaran hari ni...kepada sesiapa yang berminat menjadi stalker, aku ucapkan selamat berjaya...

tapi, sebelum aku mengundurkan diri, ingin aku persoalkan 1 persoalan utk hari ini.
persoalannye, mengapekah dan apekah benefit nye menjadi seorang stalker?taw kah kamu2 yg menjadi stalker ni,kamu2 amat menyesakkan minda.menyerabutkan keadaan, dan menyebabkan tersebar nye fitnah dengan meluas.
fikir2kan.dan selamat lah beramal.

daripada ko jadik stalker, tataw fakta yg ko cri 2 betul ke tak.baik ko tanye terus kat org 2,x yah nak menyusahkan org dengan fitnah2 yg ko wat hasil dari keje as stalker ko 2.wat menambahkn dosa.

~makan pang nak?~

12 comments:

Jard The Great said...

erkk.. kamu ade stalker ke?

cikmemy said...

ya cik jard..stalker yg menyebarkan fitnah hasil skodeng dr blog..

hans said...

uish
xsuka stalker
kadang2 rasa diorang ibarat psycho
haha

cikmemy said...

taw xpe..psycho..inner problem.

hans said...

stalker ekau tu ko kenal ker?

pakcik kordi said...

stalker ni bg mkn kapur je waks klu tau..heheh...

br beliau tahu...amcam?

cikmemy said...

hans : kenal.dia kantoi dah...haisyoo

pakcik kordi : kapur x kejam sgt.lagi kejam ade x?huhu

AIN-ALIN said...

hye there.
have a visit to our kebaya blog shop :)

beautiful_rose said...

ermm lom pnh terpikir untk itu....huhuh jge dr sndr lbh bek =)

cikmemy said...

ain- alin : okies.insyaallah~

beautiful rose : betul.betul.betul...
watpe la nk sibuk hal org kan..hehe

bella said...

saba jela..bajet tol stalker itu..heh,xfhm gue

cikmemy said...

gue lagi x paham..tapi xpe.yg penting lu paham gue...wuahahaha