Friday, January 22, 2010

mari berdating disini.

duk kat jb ni.
weekend memang bosan
taktaw nak pi mane.
shopping complex?
duit berkepuk bolehlah

ni jek 1 tempat kat jb yang aku suka
kesian kawan2 aku selalu kene teman aku pi sini.
terima kasih korang2








lokasi : danga bay.
para model : kawan2 aku.
sumber gambar : dirembat dari tepon cik dylah .
kemusykilan : apesal 1 pon gambar aku takde dalam tu.

kalau korang lalu kat sini siang.
sumpah cam tak best langsung tempat ni.
tapi cuba try lepak malam2.
fuh.
memang masyuk romantica de amour la.
aku suke lighting dia.
meriah.
sebab tu la aku suke pi sini malam2

hmm..abelong..jom dating kat sini jom!
(ok.abislah ramai skandal abelong ngamuk kat dia pasni.padan muka ko abelong!)

~kita jauh.tapi danga bay kita satu.~

24 comments:

master teddy said...

oh.oh..nt abelong ajak dating blkg umah die je ;P

Prof Ir Dr. Takamine Kiyomaro said...

bestnya.bila nk ajk ak ni hehe

abe long said...

blakang umah aku pantai tp gelap~~~~

dylahluvslamington said...

weh ltak muke dpan lak.. aduh! aku saman kaw!

FarhanaDr said...

Oh Johor.. Windunye nak balik kamfung.. Hoho.. Aku walau kmpung kat sane, tak penah lagi pegi Danga Bay ni.. Hik hik.. ;p

~ waaa.. romentik lagi dating ngan abe long.. ngee..

cikmemy said...

teddy : pantai blakang umah dia gelap.bahaya oo..nnt kene tangkap~

takamine : x leh oo..nnt cik pipi kejar aku smp lubang cacing.hehe

abelong ; pelagi.letak la lampu tok aku.aku suke lampu weyh,

dylah : saman?erk.janganla.nnt aku belanje ko pizza bayar sendiri eh..

farhana : lor..kat mane kg nye..meh2 balik meh..aku bwk ko dating kat danga bay..

SADIS said...

port dating ke ni?

ramai kaple pe memalam?

sI tEDI said...

x pernah sampai!
ekekekke...

Kancilbiru said...

tak penah sampai danga bay lagi...satu hari nanti hang tunggu...

cikmemy said...

sadis : ramai sangat2 dan dating yg ntah hape2.tp family ramai gak kat sini..bawak anak2..

tedi : sampai2 kan la..heehhe

miloicekaw1119 said...

jom kt g danga bay same2..
let's go baby!!

cikmemy said...

jom jom!
cik paro duk mane tah ea?

GhOsToNe said...

uiks..

gambo lawa2!

hisham said...

salam...lawa2 la pic ni...leh wat poskad..syok ek jln2..

helena's said...

eh tahu?cikhel bercite2 nak berdating kat sini ngan pakwe..dr dulu.tp selalunye tak jadi..

danga bay memang romantika!

Ms.Independant said...

ajak abe long je ke?
tak nak ajak kite...
cedey...

:P

~0~ said...

da lama aku xturun jb...

crazy_labelle said...

xnah pegi... tringin nak pergi...
bwk saya dlm mimpi eyk...

cikmemy said...

ghostone : kawan aku pakai kamera enset jek~

hisham : nnt i buat.pastu anta kat u satu eh..

helena : meh meh datang sini.da alang2 datang jgn lupe jenguk aku eh..

ms.independant : erk.alololo..oke.oke.meh2 ikut sekali meh..join dating sekali.

~0~ : dulu selalu mai sini ke?

crazy_labelle : mlm ni siap2 la.kul 12 sy tido~

avid gunner said...

adeh...xleh date sini lagi dah..haha..

cikmemy said...

pi dating kat park sebelah taman u jek la gitu.haha

Husna Hadzarami said...

ada chance jumpa pantai kalau pegi outstation KK je.. best!

et said...

kannnn~ kalu dtg pg2 mmg xde hasil..huk3~

cikmemy said...

husna : ko duk katne eh?kk 2 kota kinabalu kan?

et : ade hasil.dapat itam sebab panas.hehe