Wednesday, January 27, 2010

termacam diari la pulak.



minggu ni aku busy nak mampuih weyh.
hari2 ade jek keje yg nak kene submit.
penat weyh!

aku da jumpe jalan tuk kurgkan masalah kat kepala otak
carenye.
luah kan kat kawan yg DIPERCAYAI.
dah luah, anggap jek setel dan lupekan
berhasil dan berbaloi2..

esok pemilihan mpp utm.
serabut ler byk poster.
dan2 banyak la cite2 blakang
pasal pro m la.evo la.
dah serupa macam politik luar la gamaknye
kalau politik luar pon aku tak nak amik taw
kat dalam u ni lagi ler..
semak!

minggu ni aku balik selangor kot
serius aku da rindu giler
korg2 doakan mak aku sembuh ye.

johor masih berkabung
respek weyh same rakyat johor
mat2 rempit pon pakai songkok lilit kepala
kat selangor mane ade.

hari ni birthday roomate, mimi n mira kembar dia
2 hari lepas birthday betty
minggu lepas birthday hazmi
beberapa minggu lepas birthday shy ngan kimi.
hah.hepi birthday korg.aku wish pukal .

~takde jodoh.xpe.semoga bahagia ye~

17 comments:

Razman said...

tercabut tak songkok mat rempit tu wktu wheelie?

pakcik kordi said...

cayalah mat rempit!

ada said...

aku pon tak layan gak politik tak matang warga kampus.. undi yang patut je..

tapi baru2 ni kawasan aku menang tanpa bertanding.. langsung tak payah undi.. ahhaha..

comel la mat rempit tu.. gle sedih

gadis hijau disitu said...

tbe2 bangga lak aku sbg rakyat johor..huu

Kancilbiru said...

sini pun tgh ada mpp...adeh serabut dengan poster-poster..almaklumlah, tak kenal..hehe

master teddy said...

oh byk nye bday..cikmemy nye bday ble plak?

Ms.Independant said...

Moga mak memy cepat sembuh!

:)

cikmemy said...

razman : mat rempit tu pi giant.mane aku nampak dia merempit.

pakcik kordi : cayalah mat rempit jek?kat aku caya x?huhu

ada : aku undi da.dapat air n buah free

gadis hijau : patot aku nampak muke ko ngah bangga sekarang ni.hehe

kancilbiru ; aku undi yg ensem.huhu

master teddy : 25 bulan 3...nak adiah teddy bear dr teddy eh.hehehe

helena's said...

skng nih tgh musim pilihanraya kan..pening tgk poster kat sini..hehe

Kapten Luffy said...

luahkan lah kat aku sekali ;p

Moon Death Spell said...

poster gambar cik shumel puan punye belog ada tak?
saya nak undi

beautiful_rose said...

wahhh..
x sangke ye mat rempit pon berkabung gak ehh.....kagum2

avid gunner said...

bygkan la aku nampak brader tar jalan pakai songkok lilit putih.

poksudaus said...

cik memey bz ek
xpe2
fighting2
:D
ipta sibuk mengundikan, poksu xpon~

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

bella said...

rindu kat kamu juge..hehe

abe long said...

ko slalu luah kat aku kn?
kn?
baek nye aku nih