Friday, March 12, 2010

ah.balik2 entry emo~

sekarang aku dah jarang blogging
kalau dulu blogging boleh release tension
boleh happy2.
tapi sekarang aku rase ia jadi 1 beban

beban
sebab aku kene fikir baik buruk ape aku nak tulis.
aku kene fikir ayat terbaik biar takde orang salah paham ngan ape aku tulis
aku kene fikir isi ape aku kene tulis.
aku kene fikir effect selepas aku tulis.

kesimpulannya.
AKU TAK BEBAS MENULIS MACAM DULU!
aku tak bebas nak merapu macam dulu
dan paling teruk,
aku rase jawap esaimen data lapangan lagi senang dr nak tulis blog.

aku tak suke macam ni
serius.

korang2 yang selalu datang blog aku
terima kasih sangat2
aku rase bersalah tak jenguk balik.
aku busy sangat .
ni pon menulis sambil fikir jawapan esaimen
nanti ada masa aku datang semula kat korg.

hmmmm

: aku busy.kamu super duper busy.jadi?:


~arjuna + dewi = a complete set~



7 comments:

Sesumpah said...

ada kala memang lost dalam blogging, lari dari tujuan asal uhuhu

crazy_labelle said...

tulis je pape yg u nak...
its ur blog kan?
bebaskan ekspresi dirimu...

Ms.Independant said...

takot nak tulis sukati.
nnti kene tgkap masok penjara.
hehehe

:)

~0~ said...

duli ape org ckp....tulis je

embun d tengah malam said...

tulis saja aper yg di pk

Cik Akma said...

dont think about others. it's your blog! dont stresss =)

miloicekaw1119 said...

taip je ape2...