Thursday, March 25, 2010

tulisan early in the morning.



morning all..

hari ni 25 mac suda..
x lame g aku nak study week..
adoi.adoi.keje berlambak lagi ni.
camne?

sejak 2 menjak ni mimpi x best tul
mimpi ngeri ok.
aku syik mimpi gigi aku yg satu tu patah jek.
sebab memg time2 gini da cukup mase la dia nak patah.
uwaa..
jangan patah dulu eh sayang
tunggu i keje part time dulu eh cuti ni.
pastu u nak patah pon patahla eh..

aku mahu balik selangor sabtu ni
mak gua da rindu2an jadi kenangan2 beb..
eleh.poyo padahal aku yang homesick sorg2.

dua-dua kawan aku tak jadi datang jb.
sedey.sedey.
takpelah mai.
menyusahkan diorang jek datang jauh2.
tapi diorang yang plan nak datang.
kira x menyusahkan kan?
hihi
rindu la weyh.rindu.

: happy birthday ayah:
: happy birthday mak :
: happy birthday angah :
: happy birthday cikma :
: happy birthday hery :


nak kek.
boleh?

~yang penting happy~

6 comments:

YamaShita KaiTo said...

cewah....

cakap hepi besday kat famili...

sebenarnya nak cakap hepi besday kat diri sendiri...huhu~

Mr feckry said...

harap bersabarla menganggung kesedihan tu

embun d tengah malam said...

gigi patah?orang nk masuk minang ker

Cik Akma said...

wahhh sume hepiii befdayyy hee~

abe long said...

ah mai...
pes book ko tipu...
die kate ko 26 march..
aku xmo wish

miloicekaw1119 said...

besday kamo ker?