Sunday, April 18, 2010

makanlah facebook tu terus



sape tak taw facebook sekarang ni memanglah aku pon tak taw nak cakap macam mane..
mak2 bapak2 nenek2 terkecuali lah eh

facebook ni best sebab
...........
...........
...........
(malas tulis sebab korang pon taw nape)

best memang best tapi lame2 menyampah gak la ngan menatang ni
mane tak menyampah nye.
berlambak2 orang gaduh dalam ni
berlambak2 orang putus kawan putus cinta bagai sebab facebook.

plislah orang2 yang duk gaduh.duk perli orang lain kat fb
korang yang wat gitu pengecut taw tak
kalau rase berani sangat, nak gaduh sangat, face to face la
jadah ape nak merapu meraban sorang2 kat fb.
bikin panas.
bikin orang lain yang tgk meluat.
ntahape2

pastu kes yang macam rafiqin darwisy tu.
ntah ape2.duk pi layan dak kecik nak glemer tu watpe
orang yang duk maki hamun kat dalam tu same jek la cam dak tu
kalau nak menegur , menegur la care baik.
ntahape2.

tambah lagi page2 yang duk pekena orang
duk sebar gambar orang pastu edit2 seksi2..
kesian la weyh.
cube bayangkan kalau korang yang duk pekena tu terkena.malu mak bapak oii.
ntahape2.

lagi paling aku geram.
semua dalam fb pon nak tunjuk
aiyoo.saiz bende dalam ko pon nak canang 1 dunia ke?
plislah~orang tanak taw lah
ntahape2.

ha.lagi 1..
page2 we hate fasha sanda la.we hate memey suhaiza la
letak diri korang kat tempat dorang
memang la dia wat salah tapi lantak pi dialah
biar dia setel dgn org yang dia wat salah sudahla
yang semua2 nak kecoh2 wat mende?
tak paham!
ntahape2.

haih.sebab mende2 ni aku sekarang selera nak main pet society ngan cafe world jek
status pon kengkadang update.
kang update banyak2 ramai plak yang salah sangke
sikit2 nak salah sangke.
ntahape2

haih.kalau semua pon nak tulis kat fb.pi la makan fb tu terus.senang.kenyang

ok .dah!

~nak ku remove kawan.kang remove jadik isu besar pulak.~

14 comments:

embun d tengah malam said...

betul juga ckp u...taknak over lagilah mcm ni..hehehhehe

Cik Norfa said...

ada baik dan buruknya fb.

rilek eyh..jgn marah2...

meh join contest aku...lagi bagus.

http://sekilass.com/sekilass-com-contest/

talkIZcheap! said...

Facebook is overrated!!

dylahluvslamington said...

ahahah! i like.. walaupon aku pon trmasok golongan yg mngutok.. p la maen cafe world tu.. sgt la berfaedah..

Cik Akma said...

yg xleh blah jap2 update status. jap2 update status. i'm home. i lapar. ape jadah aku pon xtaw. sbr je laa~

sI tEDI said...

he he he he...

ada baik dan buruk.

yg nyata aku bukan kaki fesbuk.

ada pun x pe. x de pun x pe.

deus X machina said...

sedap gak makan fesbuk
erk888

abe long said...

ala dorang mmg dh face to face pon yang...

tp


face"book" la

GhOsToNe said...

setuju!

Husna Hadzarami said...

fuish, garang hari ni cik kak.
kalau nak cakap psl facebook ni rasanya dah 3-4 post dah kat blog aku ckp psl ni je..
*sigh

miloicekaw1119 said...

memang..
ade baik buruknye facebook ni..

kalo nk gado face to face la..
xpyh nak facebook2 pulak..
adoiyai..

avid gunner said...

fb ko cikmemy gak ke? nak add nih..

Mr feckry said...

see..lu dah nyampah dengan fb

soffya cik bulan said...

he...mmg ku tk gila fb pun..cuma gila berblog je..hohoho