Thursday, April 29, 2010

menjawap tag dalam keadaan keliru.

bermacam rasa.
bermacam benda.
sampai buntu keliru tak tahu.
entahlah.

cuba untuk tidak berfikir.
tapi lari dari masalah tak selesai apa-apa.
berusaha untuk pulihkan.
tapi macam takde makne.

bukan putus asa.
tidak diberi peluang untuk putus asa.
tapi kalau dah macam tu gayanya.
entahlah.

aku hanya mahu tidur.tidur.tidur dan tidur.
biar aku bangun semua kembali normal.
tapi aku tahu takkan terjadi itu.
entahlah.

silap aku kah?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jap nak jawap tag kak nadia..

go to your facebook photo files,
select the 8th photo in profile folder
&
post that photo along with the story behind




patotnye amik gambar kat profile tp tgk2 gambar tu dgn kak dayah.takmau tunjuk gambar family dalam blog jadik amik gambar ni...

ni pas abis kelas dip kalau tak silap..biasalah.otak semua weng2x.buat keretapi tapi cik nana spoil la plak.

dalam gambar tu ade mami shy, aku, napster, sarah, cik nana, fasha, foong, farah, and yg separuh tu muiz , yanyan dgn adik ipar gua, sha..hahah

8 org blogger lagi yang nak kene tag.

nabila
cik nana
sha x comel
imiarron
napster
dylah
zul gedik
lagi sorang?sape2 nak buatlah.aku ngantuk malas pikir dah.

~serius.gua yang jiwang karat ni sedang membenci lagu jiwang.urgghhh!~



3 comments:

embun d tengah malam said...

yg girl free hair tu pemalu ekk..huhu

syashy said...

mamai yg dondeh...hhuuhuuu
mari bersuka ria...teruskan senyum bersama fresh & white...hehe...busuk lah hang mamai...

no_cha said...

nape owg nmpk separuh je....mamaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii!!!!!