Wednesday, April 21, 2010

otak yang blur dan bakal mencair


ini imej satelit ye kawan2




ha..ini plak gambar otak manusia.




yang ni pon gambar otak gak.tapi blur.



otak gua sekarang blur da macam imej satelit tu gak.huh!

exam dah abis tapi kena pegi khemah ukur lak
3 minggu weyh.
2 jam kredit tu
kalau tak lulus,
alamat nye repeat lak la kan.

kerja lak berlambak
nak wat proposal
nak cari lagi pasal coastal resource.
nak bace lagi sea surface temperature lagi.
water quality
suspended sediment concentration.
minggu depan nak kene main2 dengan imej2 satelit tu pulak
bakal berpinar la mata aku ni.
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

mak.nak balik umah!wuaaaa..
kat sini susah nak cari makanan
kedai banyak da tutup.
makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!


lain-lain hal
: kamu da kantoi la sayang...malu tak? :
: semua orang balik.internet laju.tapi busy.takdemaknenye :

~rindu~




6 comments:

sI tEDI said...

bawak bersabau!

wak elok2
InsyaAllah kamu boleh

GhOsToNe said...

huhuh..
jgn pening2 yerk!
paling ptg..
final dh habis okeyh!

embun d tengah malam said...

best la khemah khemah

Farid Fernandez said...

serveryor mana nie??? dak poli ke??


saya pon serveryor


tapidah lari bidang kerja

hahha

avid gunner said...

jap, itu pasal ke aku selalu nampak ada budak dah terpacak awal2 pagi dengan teropong apa jadah tu kat kolej aku?

miloicekaw1119 said...

otak boleh blur ke??
heheheh