Friday, April 16, 2010

pusing kanan, pusing kiri, lu kantoi gak beb!


2004
aku ,member n seorang senior otw balik muar.
turun bas kat kotaraya , jln2 ke puduraya.

member aku start bukak cerita
excited giler time cuti dapat kantoikan sorg kawan dia
ceritenye, kawan dia sorok2 kapel.
usha punye usha last2 dapat gak terjah.

cerita lagi..
katenye pakwe kawan dia sekolah kat sekolah lame aku
sebab dia cerita, aku layankan jela..
sape?
sekali dia kate
name pakwe kawan saya tu muhammad ____!

aku apelagi
jerit terus.
"itu pakwe aku lah weyh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
korang bayangkan lah time tu dekat traffic light area pudu.
dalam pukul 12 tghari gitu.
memang macam haram!

ah.itu semua kenangan.
tapi dunia ni kecik jek kan?
pusing2 jumpe orang yang same

kesimpulannya,
agak2 nak curang tu weyh, pi carik yang duk kat africa.
selamat sikit
itupon tak jamin la selamat kan..
dunia ni kecik jek.

: ramai sangat orang nak couple pasang reramai.dah ade couple pon nak menggatal sane sini.nnt kene tinggal baru taw nak nanges,ape da...padan muke!:

ade orang tanye kat aku.

mai, ko sedih tak putus cinta?
beb.sape tak sedih beb.putus cinta kot.tapi nak wat camne.dah tak serasi, simpan pon tak guna.awal2 memanglah rase down tapi fikir balik, memang aku rase bersyukur sangat putus dengan dia.


~bila dendam beraja dihati, sebab tu la ko jadik gini.sudah2 lah tu~



13 comments:

ielamorry said...

awh. so sorry about what happen.

perempuan yang baik deserve a good man to match her :') so, soon u mesti jumpa :)

just dont get too upset for a gerk like that :)

takecare.

radin fadli said...

wah boleh ganti abg nazz main terjah2...dunia kita ney kecik jep..that i agreed

Cik Akma said...

mak haihh kantoii ngn kwn sndri. cm siot je laki cmtu. huu~

FarhanaDr said...

Couple ni susah kot.. Kan? Hurrmmmm..

GhOsToNe said...

hahahah!!!
kesian plak...

Mr feckry said...

tu namanya main kayu tiga

embun d tengah malam said...

susah la couple ni..tapi kalau itu jodoh dia..senang barangkali

annfrendly said...

kesiannya kamu..
sy tak suke gan orang yg ske pasang reramai..
kesian taw kat orang yg teraniaya..
tapi what comes around goes around kan.. nanti time dia betul2 sayang kat seseorang tu.. tiba2 orang tu curangi dia.. baru dia taw betapa tingginya langit tu.
ermm.. semoga jumpa dengan orang yang baik dan betul-betul sayang kamu.. jangan sedih lagi taw..

ahchOng's said...

saya tau la saya pakew awak..tapi jangan la menjerit jerit ibarat sya ni sebuah bom yang bakal memusnahkan sebuah kotaraya..
rilex rilex...

beautiful_rose said...

aku cukup menyamph dgn org mtk putus tp bg alasan y x kukuh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

single lagi baik :P

abe long said...

mai...

aku single jerk..

ko xbekenan ke?

soffya cik bulan said...

nk cari wanita yg setia, hha inilah org nya...promot2...hoho

cik bintang, kite tk mcm tu kan?setia pd yg satu kan ....eceehh...