Wednesday, June 2, 2010

pompuan dan tempat2 alergik.



sebagai seorang pompuan sejati ade sesetengah tempat yang selalu aku dan rakan2 teringin atau perlu nak pergi tapi last2 mesti tak jadik nak pegi..

ade sebabnye...tapi kalau terpaksa, redah jek la kan????

so..meh tgk mane tempat2 tu..

1. kedai mamak.
selalu saje maw lepak sini.
tapi.
mengenangkan kaum kami agak kurang disini terus batalkan niat.
paling2 pon kalau nak lepak, mesti bawak member lelaki...
ish...

2. kedai repair motor.
ni lagi haru nak masuk
sebabnye.
selalu banyak jek mamat duk lepak depan ni..
pastu duk pandang macam nak telan.
tak seram pon leh jadik seram taw.

3. warung cendol tepi jalan dan yang bersamaan dengannya.
tempat2 gini selalu payah la nak tengok pompuan lepak lelame kan?

4. tempat main game yang masuk token.
sesungguhnya.pompuan juga menggemari tempat ni.
tapi.majoriti yang main dalam tu lelaki.
aiyoooo!x bestnye nak main.
kalau main pon nanti ade yg duk tunggu kat belakang gelakkan.
sangat tak besssssssssssst!

5.CC (cyber cafe)
selalu kalau masuk mesti banyak budak2
pastu banyak lelaki main game
kadang2 kalau terdesak printer rosak kene la pegi gak
duduk sekejap pon da panas punggung dah...

6. .............................................................................
nanti2 la aku sambung.banyak lagi tempat
leka tgk gambar sekolah lame2 terus blur..

papepon.kesimpulannya.
pompuan agak lemah nak masuk tempat2 yang majoriti dalam tu lelaki.
kenapa ha?
kenapa?
kenapa?
kenapa?





aku rase korang pon taw jawapannye.
bebye!


~rindu yang dibawah ini sekarang~

8 comments:

~AmyLiana8886~ said...

hahahaa...sokong sgt2..mmg betul..kalau nk g tempat2 cmtu comfirm kena ada org laki ikut..huhu.

Radin Fadli said...

tempat2 itu dipenuhi dgn lelaki bermata yang durjana hahahaha

et said...

kannn.banyak sangat tempat yang nak pegi tapi tak dapat. huhuhuu. macam nak pergi masuk kedai jual barang mainan best2, ke ape ke. tapi nanti rase pelik sangat sebab orang lelaki yg sgt ramai and rasa macam kurang secure. huhu.

Husna Hadzarami said...

alamak, kenapa semua tempat tu aku blh masuk mcm tak berperasaan je?? adakah tak cukup sifat kewanitaan? iskk

imiarron said...

rindu juga yg paling bawah. :'(

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hahahahaha..
satu rintihan ni...



kowang lepak arr kat tandas wanita..kompom wanita je ada situ..



wakakakka..
jahat cadangan aku tu..

Cik Akma said...

wehh sumpah btol. yg cc ngn kedai games wat masuk token tu. nak masukkk nak main game tp tp err phm kan? hahahahah~

nand nasyari said...

nand slalu lepak kedai mamak dr 10mlm smpai 3-4 pg.

nand masok tmpat maen game joget2 gune sensor kt sunway best peh..maen sampai 5-10 kali bile dah masok.

mkn cendol syok kot. nk2 yg bwh pokoknye..nand bole lepak sampai lebam.

kesimpulannye. ada aku kesah..??? hahaha..kalau lelaki pndang pelik, cube pandang balik mamat tu ngn pandangan pelik. hahah!

silalah melepak. Sesungguhnye melepak itu sgtlah best walaupon buang mase je snarnye..wakaka