Tuesday, July 20, 2010

kosong



kosong.empty.
aku mahu menangis.tapi airmata tak mengalir.
hati aku kosong.
takde ape2 rase.

aku benci perasaan macam ni.
aku penat tipu diri sendiri.
aku penat tahan perasaan aku sendiri.
aku penat .

aku sedih.tapi siapa yang tahu.
aku tak ada ape2 yang boleh diberi
aku ada ke takde memang takde beza.

aku keliru.
aku buntu,
aku tak tahu ape aku patot buat.

4 tahun lepas aku dah lalui semua ni
kenapa aku perlu lalui semua ni sekali lagi.
aku tak kuat.
aku tak tahu


7 comments:

Husna Hadzarami said...

salam.
kuatkan hati.
learn to forgive yourself before you think of forgiving someone else.
pandang cermin. senyum. or fake it if you find it very hard to smile genuinely.
katakan pada diri sendiri.
"hari ini aku akan happy"

(tak tahu apa yang berlaku, just hope that you can take care of yourself)

sI tEDI said...

kuatkan hati dan semangat!

YamaShita KaiTo said...

Bulatkan azzam, pasakkan tekad...

Lupakan perkara2 yang menghantui diri...

ambil langkah baru untuk memulakan kehidupan yang baru...

terakhir sekali, banyakkan berdoa kepada Allah untuk tenangkan hati,kuatkan diri untuk jalani kehidupan yang baru...

semoga berjaya... ;)

Lelaki Ini said...

chaiyok2!
x mo sedeyh2!

╚► Scya Lollita◄╗ said...

wuu ~
sbar2 k ??

FaizalSulaiman said...

saba ye sis.jgn bermurah durja:)

abe long said...

still the same prob?
you write this.. to show that u are being lemah selamanya kah?