Tuesday, August 17, 2010

pikiaq la pompuan oiiiiii~



ape yang aku taw dan perhati,
orang lelaki..
lazimnya. memang suke main2 gatal2.
maaflah orang lelaki.bukan aku kate kamu gatal.tapi memang lumrah.
tapi, walaupun kamu gatal, banyak skandal kat fb, tapi aku taw hati kamu pada bini sorang kat umah.
bagus!

ape lagi aku perhati.
bile laki duk menggatal kat pompuan kat fb.
ramai jugak pompuan yang balas.
kenape eh?
aku kadang2 musykil la dgn org pompuan.
muke cantik.
tapi..macam desperate duk menggedik ngan laki orang.

aku pompuan kot.
dan aku sendiri tak paham pompuan kadang2.

what goes around, comes around babe..
kau duk menggedik bersayang2 dgn laki org.
nanti kau kawen, laki kau pandang pompuan pon ko rase nak terajang.
aiyoo....
betul2 tak paham.

mungkin bile ko bace ni, ko akan kate ko just have fun main2 macam laki orang tu jugak.
try laki ko wat macam tu kat pompuan lain
try try n try..
agak2 ko tak sakit hati, bagitaw aku cepat2..

ok.ramai gak akan kate..
"eh saya tertipu, suami orang tu kate dia bujang"
come on lah..kalau mamat tu umur da cecah 40.takkan bujang
nak2 letak gambar baby kat album dia, takkanla adik dia kot.
pikir logik la akak.
muke cantik, belajar pandai, otak letak mana?

pleaselah...alert sket dengan perasaan orang lain.
zaman sekarang fb bukan sorang dua yang main.
kalau da taw lumrahnye perangai laki camtu, ko yang pompuan, toksahla melayan..
ada paham????


~saya tak mahu jadik orang tengah antara kalian~

7 comments:

unloquacious lowqie said...

stuju!!!!

laki mmg ske menggatal...
kalo pompuan x layan, x jadi pape pon..

cik helena said...

kat opis cikhel tengah hangat skandal laki org, :(

Sesumpah said...

hangat hangattt!





;D

Alif said...

wow,pedas sungguh kata2x mu,confirm sape makan cili terasa pedasnye

fndrocka said...

skandal ni definasinya sama-sama gatal

Faizul said...

ala, aku dah 35, masih bujang lagi, sedih la camni. kalau ikut entry, sah sah le kena cop suami orang. habis tu, cemana aku nak kahwin huwaaaaa

Kancilbiru said...

betul..kat FB tu macam2 bleh tipu..bleh letak gambaq edit, yg tua pun nampak muda..letak job hebat2 semua org terpikat..meluat!