Monday, November 22, 2010

bagitaw sket bile?????


6.00 pagi
bangun dari tidur.
penuh dengan azam untuk study semua lecture note
solat .
apesal cam rase ngantok balik ni?
tidur kejap.kejap jek.janji kejap.

7.00 pagi
terbangun~
adoi..sejam tertido.
mane bley jadik
terus bukak laptop yang memang tak tutup dari semalam konon2 kalau terbangun tengah malam terus tak yah susah2 bukak laptop
study.bukak lecture note kat laptop
perut bunyik.lapar.makan cereal jap la campur susu.

sambung study balik.
ehem.x bukak fb lagi.
cek la jap sape2 update
"eh, ery on9.stalk kejap."
"eh, ade org upload gambar kawen.stalk kejap"
"eh, minah ni.minah tu.mamat ni, mamat tu.stalk kejap"
tgk2 jam, da pukul 9.

sudah2.study!
bukak lecture note.
ngantuknye....tak leh nak masuk.mata berair.menguap da 18kali
tidolah kejap.betul.kejap jek
tido.tido.tido.
alarm bunyik.
matikan.kejap lagi lah bangun.sejuknye.tarik selimut.

11.00 pagi
terbangun!
bukak ym.chat kejap ngan kak dayah.
ralit chat.bukak fb balik
ok sudah.kejap jek nak tgk2 fb tu

study~dapat 1 slide.boring tak paham
bukak blog orang lain.komen.
bace 1 slide lagi.bukak blog lagi.komen lagi

12.20 tengahari
ok.studylah!da tengahari.
eh jap!rase nak tulis blog.dah lame tak update.
sambung study balik 1 2 slide.
tulis blog balik.selagi tak post selagi tu tak tenang.

lapar lah.nak makan la.
eh nanti.baju tak basuh lagi.basuh kejap la.
tapi blog tak abis tulis lagi ni.
oklah.dahla.nak g basuh baju pastu nak makan.
bye~

sekarang korang cakap, bile aku nak habis study kalau macam ni punye gaya?


~konpius.patot terima atau tidak~





4 comments:

poksudaus said...

eh
syndrome kite samelah
xsedar paper killer ptg nih
risau konon kan
hahahah

tgk still lg bloh walking
hahahah
wish me luck!

jedi said...

studi je masa tulis blog...xpun ko tulis yg kau studi kat blog....ok x??

ada said...

ahahaha,. dulu time study aku pon cam tu gak weh,.

Cik Akma said...

ahaha rlex sudeyy ahha. biase la tuu ;p