Thursday, December 2, 2010

rahsia bulan di beranakkan dengan mak.


semalam ery pulun komen kat page fadzillah kamsah.

jadi, secare tidak langsung, aku pon ter usha la jugak page tu lalu terdownload rahsia tarikh lahir ni.
so, lets cekidaut .

MAC
1. berpesonaliti menarik dan menawan .
(ini macam perli sajo~)

2.mudah didampingi.
(kawan2 kate ye jadik betullah kot aku mudah didampingi.cepat2 dampingi daku..huu~)

3.sangat pemalu dan pemendam rasa.
(ai pemalu dengan mamat ensem jek...muahaha.pemendam rase tu selalu gak la.sebab tak semua bende kite bley cakap~)

4.sangat baik secara semulajadi, jujur pemurah dan mudah simpati
(lame dah taw.poyo!muntoh sekarang!)

5.sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam sekitar
(mulut takde insurans kot.brape ramai dah sentap ngan mulut ni.isk~)

6.suka pada kedamaian
(tempat ramai orang sangat menyesakkan kepala otak dan boleh ubah mood aku sekelip mata.)

7.sangat peka pada orang lain
(tak pooooonn.sebab tu i selalu kene marah..wuwuwuw)

8.sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain
(kuharap.......)

9.tidak cepat marah dan sangat amanah
(kalau u buat i marah, patot tak i marah u?patotkan?)

10.tahu membalas dan mengenang budi
(doakan aku tak bongkak dan tak lupe daratan k!)

11.pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam
(yeah!so don't ever lie to me.your eyes and body language show everything)

12.kecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawal
(tak berdendam, cume sorry, i x kenal u sampai la u mintak maaf kat i)

13.suka berangan2
(sangat!angan2 tu la jadik semangat)

14.suka melancong
(sedang plan utk ke sabah taun depan menggunakan duit sendiri sepenuhnye.wuarg!susahnye nak carik duit!)

15. sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi
(sangat2 juga!tapi kawan2 lelaki aku suke cakap aku langsung tak manja.buatpe aku nak manje2 ngan ko.aku manja2 ngan suami aku nanti dah la.ye tak?)

16.kelam kabut dalam memilih pasangan
(dulu2..tapi sekarang lebih berhati2 supaya takde jiwa terluka lagi.ececeh.)

17. suka dengan hiasan rumahtangga
(tipu!tipu!kalau wedding punye decorations aku sukela,.)

18.punya bakat seni dalam bidang muzik
(habis duit kat karoke kire berbakat kat muzik gak kan?)

19.kecenderungan pada benda yang istimewa dan baik
(sape yang tak suke bende2 gini.ye dok?)

20.jangan terlalu mengikut selera atau perasaan
(baik lah.lepas ni makan nasi lauk telur jela!)

benda2 macam ni ade betul kadang2 tapi banyak jugak la yang tak betul nye
manusia mane ade yang same.
ye tak?

takde manusia sempurna kat dunia ni.jadi, tugas kau sekarang, respek dan terima orang lain seadanya.

p/s : beautiful rose n kak eni, terharu bace komen kat previous entry.sob.sob.

~i know what you did~


5 comments:

fara said...

1 dan 2 tu farah sgt setuju!
mmg betol tu :)

miss nina said...

kajian tarikh lahir memang sedikit sebanyak ada persamaan dengan individu kan? :)

cikmemy said...

fara : huwargggg!no 1 tu x betol..haha

nina : aah.sikit2la...tapi x semua.mungkin ni dia wat survey kot,tu yg dapat result agak accurate.kan>

ada said...

same sebijik,. aku pon bulan Mac gak,. ahahaha,. bab dendam tu mmg betoi,..

ninie said...

hohoh..mac neh~