Thursday, January 27, 2011

busy bee.



sudah pukul 4.30 pagi dan masih belum tidur.
perghhh!rosak jadual aku.
rosak lagi jadual diet aku bile stay up ni mestilah kompem punye keje nak mengunyah.huh~

esok dah nak balik selangor tapi keje berlambak2 lagi
mane mau digitize topomap nye
mane mau assignment database nye
mane mau quiz techniqal writing nye
mane mau quiz microwave nye
mane mau lab microwave nye.
mane mau assignment tech writing nye
mane mau bace journal lagi
mau gilo den camni~

nampaknye balik ni aku cuti tak cuti la gamaknye
hari jumaat nak siapkan quiz + digitizing.
hari sabtu nak teman kak dayah usha baju kawen
hari ahad mau gathering same member mrsm.
hari isnin mau jumpe blacksugar.
pastu mau lepak lame2 same malisa lagi.

cuti ni macam2 benda aku nak wat.
nak kemas kedai bapak
nak belajar masak ngan mak
nak praktis bawak motor.
nak buat coklat
huih,macam2 lagiiiii

sempat ke tak ni ..
alohai..utm..nape la cuti seminggu jek.
nak cuti lebih2 ponteng da tak berani
wuwuwuwuw..nak cuti lame.....

ok.ok.dah.nak tido.nak merepek panjang lagi kang tak bangun subuh la jawapnye..
bye korangggg
i lebiu alll
tetibe*

oh lupe, ari ahad , isnin, selasa aku ade kat area serdang..kl pon ade tapi siang je la kan..ehem.ade sesape nak jumpe aku tak?huhuhuhu...nak jumpe gtaw hokeyyyy..daaaaa..


~sekadar nasihat.kalau nak berfesyen, better selidik dulu fesyen yg kite nak pakai tu.aku suggest kat korang, pegi tgk jewish nye fashion.kebanyakan fesyen pompuan kat malaysia sekarang banyak persamaan dengan jewish.huisyyy..penjajahan minda sungguh!..kalau boleh, janganlah same ngan diorang k..ala..pakai biasa2 pon, kalau perangai awak elok, nampak elok benor da ...~



1 comment:

Alif said...

jgn jadikan fesyen utk menarik perhatian lelaki,
jadikan akhlak terpuji utk menarik perhatian lelaki iaitu bakal suami...