Wednesday, June 15, 2011

lepas geram part 1.


hai
kembali ke segmen mari membebel bersama maizatul

ok.perkara pertama yang akan dibebelkan hari ini adalah mengenai medical assistant
medical assistant atau pon name glemer dia MA betul2 buat aku panas

hari tu pegi hospital bawak mak sakit
ditanya nye macam2, aku jawap ler.belum sempat aku jawap, dia dah potong2 ayat aku
pastu tanye lain..ayat sikit punye tak berlembut
pastu nak kate mak aku tu la, inilah.
hello abang tak ensem,mak aku tu sakit.
n fyi.mak aku tu la orang paling berdisiplin kalau tang2 makan ni
kau nak membebel kat aku takpe.jangan nak membebel kat mak aku pada bende yang tak sepatutnya
dah la takde adab.cakap ikut sedap mulut.
ni dah kali kedua aku kene ngan kau tahu
ape malang sangat tiap kali aku g hospital tu mesti kene ngan kau
padahal ramai lagi ma lain.musykil tahu.musykil.geraaaaaaaammmmm
habis*

kite pindah pula kepada geram kedua.
perut aku ni sakit.asal makan membuang.tak makan pon membuang
toilet tu pon da muak tengok muke aku tahu
kepala lak pening.
tekak loya.
dengan orang mengandung pon aku lagi teruk sekarang ni tahu
bila pegi klinik kat telok tu kan,
dia bley kate takde pape.
takde pape ko kate,aku dah seminggu gini.
sudahlahhhhhh!

oke geram yang last
supplier aku ni kan
aku dah penat dah cakap.
hantar parcel.hantar
aku dah inform dari minggu lepas.sampai hari ni ko tak hantar kan.
macam haram.
bengang ni tahu.
alasan berlambak.
cube jadi profesional sket boleh?boleh ke tidak?
alahaiiii.tensi la kalau macam ni.tensi.sakit kepala aku pikir pasal ko.tensi.tensi.tensi.


1 comment:

♦♦orked♦♦ said...

cik memy.. aku sabo k.
ako tgh sdeh sgt2,..
xtau knape terasa nak cerita kt kau.. huhu