Tuesday, June 7, 2011

praktikal


hai.
lagi 10 minit nak abis kerja baru rase nak update blog.
gedik kannn.kannn

rini i keje tgk youtube jek..memang lecturer i anta pi praktikal sebab nak suh i online 24 jam
(tangan didada mata keatas)
haih..takpelah..yang penting merasa gak kerja kan..pengalaman ler tu.jumpe orang baru lagi
kawan2 tempat praktikal ni pon best...
ida, bob, dayah, miji...dorang bessssttttt~hihi....

ha..meh2 tgk gambar i dengan dorang jap eh...










huwarghh..baru masuk minggu keempat.tak sabarnye minggu ke sepuloh!
tak sabar nak abis li .tak sabar nak kawen.eh bukan .tak sabar nak balik umah duduk umah puas2..hihhihi


ok la..i nak kemas2 balik dulu..bebye korang..

p/s : lari topik jap : kadang2 i tak paham dengan orang yang tak paham condition org lain.tolonglah faham, rambut sama hitam, tapi hati lain2..isk



1 comment:

azs said...

hehehe.. bese la, li.. ada gak boring2, tk salah rileks2 sikit.. hehehe..