Friday, June 3, 2011

salah aku sebab percaya senang2.
hmm..money blind my eyes.
huwaa

tensennye aku ngan supplier aku ni
aku mintak tracking no kot....apesal yang susah sangat nak bagi nehhhhhh
arghhhh.tension.tension.

pasni malas dah aku nak jual under dia.
tensen sungguhlah weyh.
geram giler ni

p/s : kalau ko tipu aku, aku akan pastikan hidup ko tak tenang.takot tak?takot tak?hahhaa

xdelah..kalau dia tipu aku, xdelah aku nak bomohkan dia ke ape..
aku report polis la n make sure dia tak terlepas n takde orang lain jadi mangsa dia

huuuuuu~

No comments: