Friday, July 1, 2011

terms n conditions tuk jadik bapak kepada baby i yang comel2 ni




ramai pulak kan buat entry pasal MAMAT IDAMAN SAYA! CIRI2 MINAH YANG BAKAL JADI BINI GUA! SYARAT2 MENJADI MARKA I! TERM N CONDITION SEBELUM SALAM TOK KADI.memacam!

i nak cite jugak la macam ni...huhu

sebab i minah, i nak la cite pasal ciri2 mamat yang bakal jadik bapak anak i.
mamat tu mestilah.....

1. ensem macam brad pitt.semakin tua semakin mantop!

2. mempunyai badan berketul2 macam fahrin ahmad baru sedap nak peluk.

3. mempunyai kereta besor 7 bijik so setiap hari adalah kereta yang lain.

4. mempunyai harta berkepuk2 sampai tak abis dimakan 7 keturunan.

5.mempunyai sifat romantik melebihi seth tan~

6.suara sedap macam suara abang nuar zain

7. pernah masuk imam muda kalau menang lagi bagus

8.belakang leher tak berkerak sebab saya geli.errkkkkk~

9.penyabar macam seth tan bini melenting tak tentu pasal masih boleh senyum cakap " awak nampak cantik masa marah"

10. bujang tang trang tang no no laki orang k!



~angan2 setinggi langit, tapi muke cantik pon tidak neh..haih.camne?
~neway, aku main2 jek dengan list kat atas ni.gila ko nak dapat mane laki perfect gitu?mimpi pon x tentu dapat taw!


p/s : tak perlu list bagai.ape yang allah bagi itulah yang terbaik untuk kita insyaallah...nak demand2 sangat pon tengok diri kita balik.cukup sempurna kah kita untuk mencari yang sesempurna itu..


--------abistu kalau dapat laki yang bukan2 cenggane plak?--------
~ko percaya pada jodoh?ko percaya qada' dan qadar?perempuan yang baik utk lelaki yang baik dan begitulah sebaliknya tapi kalau da dapat gak yang tak sama macam ko, adelah something yang allah dah aturkan.mungkin kau ade lah orang yang allah dah tetapkan boleh ajak laki ko kearah kebaikan.tak gitu cik senah???

--------i dapat laki sebijik macam dalam list u ni taw----------
~baguslah gitu.dah rezeki kau.banyak2 la bersyukur tahu~









25 comments:

Lelaki Ini said...

kan best kalau betul2 dapat...

aizamia3 said...

tiada yang sempurna..
pasangan yang baik untuk yang baik.. begitulah juga sebaliknya..

insyaAllah moga bertemu jodoh yang boleh membimbing dengan baik.. itulah sebaik-baik pasangan yang menjadi harapan.. ;)

najihah sahami said...

haha..u..kalau jumpa kita share eh..^^

nurAMALLINA said...

Kalau betul2 dapat, buat kenduri 30 hari 30 malam. HAHA

Addin said...

best if dapat macam tu ;p

nawal addina said...

hoho !


#fengsan ! :P

James Alexander said...

ceit... list nak gempak dan langsung x nak mengalah... hehe


mungkin kamu boleh dapat kot, kalau dapat, tahniah...

kalau x dapat, sabar je la... hehehe...

Siti Mashitah Saidin said...

hehehe... yg ketul2 tuh..hahaha! gelak2 baca...
yg penting dia beriman kan? kalau ada macam kat atas nih, tuh bonus bg kita.. :)

Raden said...

kalo jumpe beliau, sile tanye ade abang tak? sy mahu juga

shahjiehan said...

pergh.. boleh tahan jugak taste anda nih.. hahahha

Fikri Rais said...

Harap2 jumpalah kn lelaki idaman :)

Woot Woot !!! 2 BEs In A Row !!!

♦♦orked♦♦ said...

cukup sempurna kah kita untuk mencari yang sesempurna itu..<---TERBAEK!!!

Liyana Zahim said...

Wakakakakakakakakakakaakakakak.. Arte bkepuk ley mkn tujuh ktrunan.. Tak bules belahhh.. Neway trima je jdoh tuhan tu.. Biar tak ensem jnji ade iman n pangai best! Lau ensem pangai cam cipan (sian cipan yg xbslh) ank2 tongang tebalik, best gitu? Best? Hikhikhik..

bunbun said...

haha cik memy, kita kalau berangan ni memag tak sudah la kaaan. kiki











doakan yg terbaik utk cik memy! :D

Alif said...

perghhhh..terbaek utk ko...

ABU said...

alahai tak dapat la kalau mcm tu...

syukur je la..apa2 jodoh yg ditentukan..

btw aku trang tang tang tang jugak ni..hahahha

adan said...

semoga mendapat jodoh yg baik2...

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

HEROICzero said...

hahahaha jgn buat list. selalu nya mesti dpt yang opposite. keh3x.

maCy said...

berangan dalam siang lah baru boleh dapat jangan berangan dalam malam ;)

ain revival said...

terfikir jgak mcam mana lah my future husband nanti..hehehe

Miscellaneous Smiles said...

fuhh kalu dpt lahh bahagia 7 keturunan..=D

NARDtheNERD said...

lelaki baik untuk perempuan yang baik...
and vice versa..

:))

Cikli said...

lelaki perfect tiada.
lelaki prefect ramai.

HonEyBuNNy said...

ciri2 lelaki number 5 tu....idaman semua gadis..hehe..

Allah tahu yg terbaik untuk kita...;-)