Thursday, July 28, 2011

anti.

hai!

kembali ke segmen membebel di blog saya!

hari ni saya nak membebel pasal budak tanak pegi sekolah


ok.straight to the point~

kepada jiran depan umah.kenapa la awak bingai sangat takmo sekolah.aku ni sakit mata tahu tengok ko lepak depan umah aku time2 camni.

oi jiran depan umah.ko taw tak pentingnya ko g sekolah.aku taw zaman da maju tapi aku tak rase cikgu ko webcam dengan ko live dari kelas kan?

haih.geram lah.kecik2 tanak sekolah.kalau ko hidup zaman mak bapak aku dulu takpela kalau x nak sekolah.ni zaman da maju gini ko masih mundur kebelakang kan

kesian la mak bapak ko keje pagi petang siang malam kat kilang tu pastu ko buat gini kat mak bapak ko kannn


haih nasib baik ko cuma jiran depan umah aku jek.kalau ko ni anak ke, adik ke, dah lama aku piat2 telinga ko.dah lama aku belasah ko ngan tali pinggang!





takde kaitan
dup dap dup dap.kenapa bila chat dengan awak saya dupdapdupdap.hahahhahahahha~

ok bye!

3 comments:

Naim Marinin said...

hape ke jadah?

Alif said...

mak bapak keje kilang?
perli yg keje kilang ke
tp yg semstinya bukan anak i tau,

Heidi Shafiq said...

pegi tumbuk perut die.. haha.. :P