Saturday, July 9, 2011

bukan bukan bukan

ahaha...nampaknye ade org dah salah paham dengan entry kat bawah ni...
entry kat bawah ni bukanlah pasal '6 tahun' actually..

'6 tahun' cuma 1 sejarah.
ok ok...'6 tahun' is my 1st love..
ade org kate, perempuan x kan lupakan 1st love sampai bila2.
itu tipu.buktinya ialah saya dah lupa.alhamdulillah.

cumanya entry '6 tahun' tu tertulis sebab perasaan geram yang datang balik
geram sebab bende yang same berulang.berulang dan berulang.
benda yang berulang tu biarlah jadi rahsia...

ok ok.dah.lupa kan pasal ' 6 tahun ' ok..



p/s : di saat aku mencintaimu tu lirik lagu dadali lahhh...huhuhu....

6 comments:

azs said...

hehe.. biasalah cikmemy, mesti ada yg slh fhm sbb tk tahu.. pe2 pun, good sbb awk dh lupa yg lalu.. skg ni,kita teruskan dgn kehidupan kita skg.. :)

Miscellaneous Smiles said...

fuyohh..~~

James Alexander said...

jap2...

first love kamu ketika kamu 6 tahun ?

atau peristiwa cinta kamu berlaku selama 6 tahun ?

atau kisah kamu berakhir 6 tahun lepas..??

confused...

♦♦orked♦♦ said...

hahaha,,,

Alif said...

wah,trus wat entry baru,
aku salah komen ea,maap ler...
o0o0uhh,rupanya lirik lagu,ingatkan ape semalam...

cik helena said...

kalau dah jumpe pwengganti kompom lupa punye kan :)