Tuesday, August 9, 2011

ketersukaan dan ketaksukaan

hai.

update before tidur mimpi indah

syukur alhamdulillah..1 masalah setel.akhirnya ade jugak yang sudi ajar i bawak keta.
terima kasih tak terhingga kepada abang ipar yg mengajar dah 5 hari dah ni...juge kepada ayiq yang selalu temankan.hehe.macam la ayiq pandai bukak blog ni kann kann

alhamdulillah, dari bodoh2 alang akhirnye reti la jugak tapi tak pandai la sangat bawak keta ni.
fuhh.fuhh..bawak keta lagi susah dari amik paper dr maged tahu...fuhhh...

ok.kite tukar ke segmen lain.
sekarang duk kecoh la pasal yuran naik.
aku pon mestilah naik ok.
yuran sem ni rm 2153.hahahaha..nak gelak.hahaha.nak gelak...
haih.redha jela...nak wat camne ...
sem depan jual sosej la kat bawah blok..rajin sket jual dadih.haha

nak wat gane..belajar memang perlukan pengorbanan...sabar jela mak enchek kau ni..haih...

eh.dah la tetibe tade mood lak nak sambung tulis .bye.


2 comments:

Naim Marinin said...

mhl gila yuran!!!

Alif said...

terbaek...
kan kan,klau kita berusaha bersungguh-sungguh,pasti akan berjaya...