Thursday, October 6, 2011

Pikir Sampai Mual-psm

hai.
lama tak jumpe.bertemu kembali kita dirancangan mari mentensenkan diri di blog maizatul.
seperti sedia maklum, tahun akhir ni memang tahun mari membunuh diri sendiri dengan psm.
makan cite psm.jalan cite psm. gosip cite psm.mandi cite psm.tdo pon mimpi psm.
senang cite psm ni hot dia kalah hot nye cite memey ngan norman kat beautifulnara tu haaa...

seperti orang lain.psm i juga sangat bermasalah.
tajuk kene reject toksah cakap la.naik muak.
data tak available lagi lah..buat sakit hati pikirnye..
method takde.pon satu hal jugak.

esok nak present title ye.malam ni masih tak dapat clear view.
satu hal lagi tajuk ni tak minat...kene la pupukkan minat..oh i love this project so much.rase macam nak peluk bawak tidur..
meroyan camni.meroyan!
nasib lah ade orang yang menemankan buat psm ni dikala kemeroyanan buat keje sorang2 datang.
thanks to fb chat and thanks to 'youknowwhoyouare' sebab duk teman i tadi.i memang ngada2 wat keje mintak teman.kalau tak i takde mood, i terus tido ...uhuks!

and lupe plak, a big thanks kepada abang botak kurus keding saya, abang ami yang sanggup melayan adik busuk dia ni tepon tengah2 malam tanya pasal projek ni..alhamdulillah, setel satu hal..dapat overview sket nak wat camne,.,jalan kebenaran makin luas terbentang.haha...terima kasih abang ku sayang.cukup bulan hulur2la sket duit gaji tu ...erk~~~~

erk..ok lah..idea tengah mencurah2 ni..bye2..jumpa lagi di waktu tensen yang lain..beboiiii..