Tuesday, May 31, 2011

bebelan petang

hai.
lama tak menconteng.
malas.
boleh terima tak alasan ni?

cuti sem dah 3 minggu, means dah 3 minggu gak la praktikal
ape boleh cakap
life was too bored rite now
pagi bangun awal pegi kerja
petang balik tengok tv
malam pukul 9 dah tido
hari2 pon macam tu
bosan.sumpah bosan.

result exam kali ni agak mengecewakan
paper yang di aim dapat a, tu la yang dapat b
sob sob sedih,result teruk kot

sekarang dah start jual kek
i like.sebab saya suka.haha.ape punye ayat la ni whatever

ala.bukan pe..saje busykan diri plus carik duit lebih
dah busy baru la tak teringat benda2 tak patot diingat

alhamdulillah sekarang dah tenang sikit walaupon kekecewaan masih berbaki
tapi takpelah..malas fikir.serah pada tuhan je..

erm...k la..nak balik...time to go home..time to sleep...yihaaaa!



Sunday, May 8, 2011

random


cuaca panas melampau hari ni
mencucuk2 kepala
esok ada paper microwave pukul 9
hari ni masih pulun siapkan lab .apakah ini semua?

serba salah nak susahkan ahli keluarga sendiri
tapi rasanya kalau tak minta tolong hari ni nanti lagi akan menyusahkan
hmmm.bingung

hari ni dia pergi singapura lagi
hmmmmm..
hati2.jage diri.

p/s : perempuan.tolonglah jangan paranoid sangat.jangan nak meroyan marah2 perli aku.percayalah sangat pakwe kamu tu ye..kira baik aku tak bagitaw pakwe kamu tu main kayu belakang kamu.huh.ni lah lelaki....nak selamatkan diri, kita yang tak de kaitan yang jadi mangsa.damn you lelaki keding!