Thursday, October 13, 2011

jalan kita masih panjang.....

Inilah aku apa adanya
Yang ingin membuatmu bahagia
Maafkan bila ku tak sempurna
Sesempurna cintaku padamu

Ini cintaku apa adanya
Yang ingin selalu di sampingmu
Ku tahu semua tiada yg sempurna
Di bawah kolong langit ini

Jalan kita masih panjang
Ku ingin kau selalu disini

Biar cinta kita tumbuh harum mewangi
Dan dunia menjadi saksinya
Untuk apa kita membuang-buang waktu
Dengan kata kata perpisahan

Demi cinta kita aku akan menjaga
Cinta kita yg telah kita bina
Walau hari terus berganti hari lagi
Cinta kita abadi selamanya


Teuku Wisnu feat Shireen Sungkar – Cinta Kita



Sunday, October 9, 2011

i'm sorry =(

saya tahu saya yang salah.
maafkan saya.
saya yang salah.
lepasni ape pon keputusan awak, saya tahu, saya terpaksa belajar menerima.

...hmmmm..........................

Thursday, October 6, 2011

Pikir Sampai Mual-psm

hai.
lama tak jumpe.bertemu kembali kita dirancangan mari mentensenkan diri di blog maizatul.
seperti sedia maklum, tahun akhir ni memang tahun mari membunuh diri sendiri dengan psm.
makan cite psm.jalan cite psm. gosip cite psm.mandi cite psm.tdo pon mimpi psm.
senang cite psm ni hot dia kalah hot nye cite memey ngan norman kat beautifulnara tu haaa...

seperti orang lain.psm i juga sangat bermasalah.
tajuk kene reject toksah cakap la.naik muak.
data tak available lagi lah..buat sakit hati pikirnye..
method takde.pon satu hal jugak.

esok nak present title ye.malam ni masih tak dapat clear view.
satu hal lagi tajuk ni tak minat...kene la pupukkan minat..oh i love this project so much.rase macam nak peluk bawak tidur..
meroyan camni.meroyan!
nasib lah ade orang yang menemankan buat psm ni dikala kemeroyanan buat keje sorang2 datang.
thanks to fb chat and thanks to 'youknowwhoyouare' sebab duk teman i tadi.i memang ngada2 wat keje mintak teman.kalau tak i takde mood, i terus tido ...uhuks!

and lupe plak, a big thanks kepada abang botak kurus keding saya, abang ami yang sanggup melayan adik busuk dia ni tepon tengah2 malam tanya pasal projek ni..alhamdulillah, setel satu hal..dapat overview sket nak wat camne,.,jalan kebenaran makin luas terbentang.haha...terima kasih abang ku sayang.cukup bulan hulur2la sket duit gaji tu ...erk~~~~

erk..ok lah..idea tengah mencurah2 ni..bye2..jumpa lagi di waktu tensen yang lain..beboiiii..

Saturday, October 1, 2011

count on me

if you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You can count on me 'cause I can count on you



p/s : i will always be with you.