Tuesday, February 7, 2012

bola bola bola

misi maizatul dah pon start...
suke.suke...tapi asyik kene kondem jek ngan si lombok tu..menyampahssss i tau~~huhu

tapi, ni baru 10%..mampukah aku tuk realisasikan misi waktu cuti ni?berusaha!

hurm..bilelah laptop nak siap..dah macam bola da laptop aku.pass sane sini.pi kedai melayu tu dia kate hardisk rosak.pi kedai cine, dia kate windows jek problem tapi dia x leh buat sebab x ori...pi kedai sebelah, dia kate hard disk gak yg rosak..last2 aku yg fed up terus marah diri sendiri sebab x belajar ngan chong pasal laptop sendiri.huhu..

mahal lak tu repair, hardisk + format = rm320...memang gudbye la singapura, gudbye la langkawi.memang bye2..arghhhh....xpe, masuk sem i start jual sosej semula dengan nocha..jom2 cha kite jual sosej.hihi...

hurm...k la .bye.

No comments: