Sunday, February 12, 2012

rahsia

kelu dan kecewa.
namun tak mengapa.hikmah pasti ada.

teringat kata teman,

" yang nampak baik x semestinya yang terbaik, yang nama jelek mungkin bisa jadi yang terbaik"

alhamdulillah. akhirnya aku nampak mana yang benar, mana yang salah.

Tuesday, February 7, 2012

bola bola bola

misi maizatul dah pon start...
suke.suke...tapi asyik kene kondem jek ngan si lombok tu..menyampahssss i tau~~huhu

tapi, ni baru 10%..mampukah aku tuk realisasikan misi waktu cuti ni?berusaha!

hurm..bilelah laptop nak siap..dah macam bola da laptop aku.pass sane sini.pi kedai melayu tu dia kate hardisk rosak.pi kedai cine, dia kate windows jek problem tapi dia x leh buat sebab x ori...pi kedai sebelah, dia kate hard disk gak yg rosak..last2 aku yg fed up terus marah diri sendiri sebab x belajar ngan chong pasal laptop sendiri.huhu..

mahal lak tu repair, hardisk + format = rm320...memang gudbye la singapura, gudbye la langkawi.memang bye2..arghhhh....xpe, masuk sem i start jual sosej semula dengan nocha..jom2 cha kite jual sosej.hihi...

hurm...k la .bye.

Saturday, February 4, 2012

polka polka dot dot


masuk minggu ketiga cuti
- laptop masuk sepital, sakit teruk...bawak pegi kedai melayu hampeh jek..
tak reti repair cakaplah tak reti.da amik duit tapi bende tak jadik..hmmm...

nasib la.duit terbang melayang.macam xde peluang nak jalan ke kota singa nampaknye..hmmm=(

so far cuti ni belum tercapai lagi ape yang nak dicapai masa cuti ni.xpe.masih ada baki 2 minggu.hopefully tercapai segala hajat .

esok mari mulakan misi maizatul!eh sekaranglah sebelum tidur.

1. misi baju polkadot!mari kite realisasikan.haha.cam poyo lak rase....

dahlah merapu saje.gudnite!bye!